AQUEST 23 DE JULIOL, VOTA PER LA INFÀNCIA

  • Save the Children ha fet una acció al costat d’algunes estàtues emblemàtiques per fer una crida a la ciutadania a votar pensant en les necessitats dels nens, nenes i adolescents, ja que ells no tenen dret a votar
Jo no voto, vota per mi!

Recursos audiovisuals: AQUÍ 

Campanya #JoVotoPerLaInfància: www.savethechildren.es/votainfancia  

Vídeo a Instagram: AQUÍ 

19 de juliol de 2023 – Després de trobar-se amb els partits polítics per traslladar-los les seves vuit propostes per la infància i l’adolescència i intentar influir perquè estiguin al centre de les polítiques la propera legislatura, Save the Children ha sortit també al carrer per fer visible a la ciutadania la importància que aquest diumenge votem pensant també en els 8 milions de nens, nenes i adolescents, que no podran fer-ho. 

En una acció al costat d’algunes estàtues emblemàtiques que representen la infància, i com a part de la campanya ‘Jo voto per la infància’, ha compartit la seva crida: ‘Jo no voto, vota per mi!’, perquè en aquestes eleccions generals votem per garantir-los la igualtat d’oportunitats i blindar els seus drets. 

Entre les mesures imprescindibles, destaquen l’accés a les beques menjador per totes les famílies en situació de pobresa, un suport a la criança per poder cobrir tots els costos en condicions dignes, l’especialització i l’augment de places de salut mental o l’adaptació de la justicia quan hi ha un cas de violència, perquè la infància estigui realment al centre de les polítiques publiques durant la propera legislatura, governi qui governi.

Sobre Save the Children 

Save the Children és l’organització líder en la defensa dels drets de la infància a tot el món. Treballa des de fa 100 anys per assegurar que tots els nens i nenes sobreviuen, aprenen i estan protegits. Actualment l’organització opera en 115 països. 

Arreu de l’Estat, Save the Children treballa en programes d’acció socioeducativa pels infants més vulnerables, centrats en la infància en situació de risc de pobresa o exclusió social. L’organització atén a més la infància migrant i està centrada en protegir els menors davant la violència. Save the Children vol que tots els nens i nenes, independentment de la seva condició o país d’origen, puguin gaudir plenament dels seus drets i assolir el màxim de les seves capacitats.