Save the Children
Comunitat Valenciana

  

ONG per la infància

A SAVE THE CHILDREN TREBALLEM A LA COMUNITAT VALENCIANA, A ESPANYA I A TOT EL MÓN PER A ASSEGURAR QUE XIQUETS I XIQUETES SOBREVIUEN, APRENEN I ESTAN PROTEGITS ENFRONT DE LA VIOLÈNCIA.

ONG Global

Una ONG Global

Arribem a 55 milions de xiquets i xiquetes gràcies a les 25.000 persones que treballem en més de 120 països.

Save the Children España

Amb la infància a Espanya

Atenem 7.000 xiquets i xiquetes en situació de pobresa o exclusió social i lluitem per millorar les polítiques d’infància.

Niños vulnerables

Els més vulnerables primer

Prioritzem a la infància que pateix les pitjors injustícies i les majors privacions.

ONG Independiente

La nostra veu és lliure

Som una ONG independent de poders públics, polítics i religiosos.

QUI SOM

Tots els xiquets i xiquetes tenen dret a un futur. A la Comunitat Valenciana treballem cada dia per a assegurar que tots els xiquets i xiquetes sobreviuen, aprenen i estan protegits enfront de la violència. Quan es produeix una emergència i la infància és el col·lectiu més vulnerable, som sempre els primers a arribar i els últims en marxar. Atenem les necessitats dels xiquets i les xiquetes i ens assegurem que les seues veus són escoltades.

Fem tot el que siga necessari per a aconseguir que tots els xiquets i xiquetes, cada dia i quan passa una emergència, puguen canviar les seues vides i el futur que entre totes i tots estem construint.

QUÈ FEM A LA COMUNITAT VALENCIANA

Vam nàixer com a organització fa més de 100 anys amb el compromís de canviar per a sempre la manera en què el món tracta als xiquets i les xiquetes. Hem aconseguit grans avanços en el benestar de la infància i en el respecte cap als seus drets, però encara queda molt per fer.

A la Comunitat Valenciana atenem a més de 1000 xiquets i xiquetes en risc de pobresa o exclusió social i a les seues famílies. L'atenció consisteix en activitats de reforç escolar i d'oci i temps lliure, així com de repartiment de material escolar. Els professionals de Save the Children també faciliten ajuda psicològica i teràpia psicosocial a les famílies. A més, destinem gran part dels nostres esforços en tractar d'influir en l'agenda política i en el procés de presa de decisions per tal d'aconseguir canvis i millores per a tots els xiquets i xiquetes.

ON TREBALLEM

Lluitem pels drets de tots els xiquets i les xiquetes allà on siga necessari, en qualsevol circumstància i independentment del seu origen o de l'origen de la seua família. 

AMB LA INFÀNCIA A LA COMUNITAT VALENCIANA

Fa més de 20 anys que treballem a la Comunitat Valenciana amb la infància més vulnerable. Cada any arribem a més de 1000 xiquets i xiquetes a València, Paterna, Mislata i Alacant a través de programes que ofereixen una atenció integral als xiquets, xiquetes i les seues famílies, perquè la situació econòmica o d'exclusió social en la qual viuen no els impedisca gaudir plenament dels seus drets i de les seues capacitats.

FES-TE'N SOCI

ACTUALITAT

On estem a la Comunitat Valenciana?

Plaça Tetuan, 8 - 46003 València
sedevalencia@savethechildren.org